onsdag
sep262012

PRESSE

Det lille badehuset av plast fra havet, Ocean Hope, har fått massiv oppmerksomhet fra både folk og presse. 3 hyttebøker er utskrevet! Solveig vil nå tilby foredrag med utgangspunkt i dette "caset". Hvorfor ble søppelhytten så populær? Har man oppnådd noe i forhold til å bevisstgjøre folk om forurensing i havet? Har prosjektet overføringsverdi? Bør vi lage flere hytter? Se artikler og filmer her: NRK -dokumentar -"Underveis" og NRK -Dagsrevyen juli og NRK -Dagsrevyen april - ABC-Nyheter - I KUNST  - I FORM - Farsund avis

 

 

fredag
jun152012

Ocean Hope til Lista!

Nå jobbes det på spreng for å finansiere siste rest for å få denne lille hytta bygget av søppel drevet i land på Listas strender, ut på Havikstranda. Der har den fått spesialtillatelse fra Fylkesmannen til å stå i sommer som et badehus til ettertanke. Fordi: Søppel kjenner ingen landegrenser og dessverre heller ikke vernegrenser. Hytta vil fortelle om hvordan plast i havet påvirker fugl, fisk og fauna. Også på Lista er fuglene utsatt. 98 % av all sjøfugl som blir funnet død har gjennomsnittlig 46 plastbiter i magen!!

Kjenner dere noen som kan tenke seg å bidra med noen kroner til dette samfunnsnyttige prosjektet? Ta gjerne kontakt med Solveig på 41 51 25 18!

 

onsdag
mai092012

Ocean Hope til Svalbard! 

Tusen takk Svalbards miljøvernfond for bidrag på 300.000 til Ocean hope!! Det blir spennende å komme til vakre Svalbard og Longyearbyen for å bygge små hytter av søppel. Mens vi venter på svar fra andre sponsorer, har prosjektet fått en god start!

onsdag
apr042012

Team Garbarge:-)

 

¨¨Team garbage med ukas sorterte fangst som snart skal bli veggbekledning i hytta Håbet!

 

 

onsdag
apr042012

HÅBET på hjul - på Youtube!

Etter 10 dager med strandrydding og bygging så Håbet på Lista dagens lys - denne gang med hjul under seg!! En ganske SURREALISTISK opplevelse å se den plutselig (uoffisiellt!) trille avgårde! Dette er nok ei hytte med med mye på hjertet - som vi vil høre mere fra i tiden som kommer! SE FILM HER

Page 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 Next 5 Entries »