onsdag
jul212010

TAKK!!

Endelig er denne siden lansert! På ingen måte ferdig, men dog! -jeg er så glad og takknemlig for alle som har hjulpet meg. Den fine forsiden er det Rebecca Reimers som har tegnet, og musikken er det Torbjørn Økland som har komponert og spiller alle instrumenter på. Låta har aldri vært publisert før og jeg er så stolt for at det er hyttene som fikk den æren! Bildene som vises på flashen er tatt på Steilene i fjor fra en helt magsisk konsert med Helene Bøksle, Torbjørn Økland og Myrull.

God sommer til alle!

onsdag
jul212010

Hyttene kjempepopulære i år også!

Hyttene har vært superpopulære også i år, og Nesodden kommune forteller om fullbooket Nyperose for juli! I august er det fremdeles noe ledig, så er dere interessert i å oppleve det enkle GODE liv på en liten øy i Oslofjorden har dere fremdeles sjans! 

For booking ta kontakt med Undine (båten) på tlf: 90 83 45 85 mellom 12.00 og 19.00

fredag
mai282010

Små Hytter tilbake på Steilene fredag 4. juni med konsert av Beckstrøm kvartett!

Sommeren 2009 gjestet hyttene øygruppene Steilene i Oslofjorden. Overnattingshytta Nyperosa ble fullbooket etter kort tid og da hyttene ble tatt ned, kom kravet fra publikum: vi ønsker oss flere kvelder og netter ute på Storsteilene. Reis hyttene opp igjen!

Med speialtillatelse fra Miljøverndepartementet inntar nå Håpet, Havsula og Nyperosa igjen Steilene for å glede store og små - og få oss til å reflektere litt over hva som gjør oss lykkelige... 

 

fredag
mai282010

Små Hytter til Trebienalen i Flekkefjord 10-12 juni

Små Hytter stiller ut under årets Trebiennale i Flekkefjord. Hytta skal for anledningen lages sleppverk, som er en eldgammel byggeteknikk med lange kulturhistoriske røtter. Faktisk så er stavkirkene våre bygget etter dette prinsippet. Hvilke av hyttene som skal oppføres er forelølbig en hemmelighet. Det samme er plassering. Men at det skal vekke oppsikt og få fram smilet hos folk, det lover vi!

Page 1 ... 6 7 8 9 10